• Beste service
  • De goedkoopste
  • Unieke producten
  • Top kwaliteit

Opbergkastje Faro

Meer afbeeldingen

Opbergkastje Faro
€ 154,99

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Opbergkastje Faro is een klein kastje dat voor verschillende dingen gebruikt kan worden. Zet ‘m in je woonkamer als podium voor mooie accessoires of een gave plant of gebruik de Faro als nachtkastje. Alles is mogelijk! Achter de deuren met visgraatmotief is opbergruimte te vinden. Dat in combinatie met het laatje zorgt ervoor dat dit kastje niet alleen decoratief maar ook handig is. Het meubel staat op zwart metalen pootjes wat in combinatie met de vissengraat deurtjes een speels effect geeft.

Beschrijving

Details

Opbergkastje Faro is gemaakt van duurzaam mangohout. De planken zijn op de kastdeur en het laatje in een visgraat motief gelegd. Dit geeft een bijzondere en luxueuze uitstraling. Naast deze kast zijn er nog andere meubelen uit de collectie, die goed gecombineerd kunnen worden. Kijk eens naar tv-meubel Durban en dressoir Wicklow. Het zwart metalen onderstel en de handgrepen geven je interieur een stoere touch. Deze zijn van massief metaal en zullen gedegen aanvoelen. De deur sluit door middel van een soft close systeem.

Opbergkastje Faro wordt bijna geheel gemonteerd afgeleverd, alleen de poten dienen gemonteerd te worden onder de kast. De juiste schroeven zijn hiervoor meegeleverd.

Heeft u vragen over het bestellen van dit product? Of zit uw gewenste afmeting er niet tussen?
Stuur dan een mailtje naar info@homefavourites.nl.

Extra informatie

Extra informatie

Materiaal Mangohout
Hoogte (cm) 66
Breedte (cm) 40
Lengte (cm) 50
Diepte (cm) 38,5