• Beste service
  • De goedkoopste
  • Unieke producten
  • Top kwaliteit

TV meubel Durban

Meer afbeeldingen

TV meubel Durban
€ 339,99

Beschikbaarheid: Op voorraad

Geef je televisie een mooi podium met TV-meubel Durban! Bijzonder zijn de deuren met visgraatmotief. Dit zorgt voor een luxe, maar toch stoere uitstraling. Zeker in combinatie met de metalen handgrepen en poten. Kun je niet genoeg krijgen van dit design? Combineer dit tv-meubel dan met dressoir Wicklow en opbergkastje Faro!

Beschrijving

Details

TV-meubel Durban is gemaakt van duurzaam mangohout. De structuur van mangohout kan niet vergeleken worden met andere houtsoorten zoals eiken, teak of grenen. Echt ieder meubelstuk is uniek. Mangohout staat bekend om zijn fijne nerf met prachtige warme vlam tekeningen in diverse kleurschakeringen. Het meubel staat op zwart metalen pootjes wat in combinatie met de vissengraat deurtjes een speels effect geeft. De metalen handvatten en pootjes zijn massief en voelen degelijk aan. 

De kast wordt vrijwel al kant en klaar geleverd. Alleen de poten hoeven er nog maar onder gedraaid te worden. Dit zal niet veel tijd in beslag nemen waardoor u snel kunt genieten van uw nieuwe aanwinst.

Heeft u vragen over het bestellen van dit product? Of zit uw gewenste afmeting er niet tussen?
Stuur dan een mailtje naar info@homefavourites.nl.

Extra informatie

Extra informatie

Materiaal Mangohout
Hoogte (cm) 61
Breedte (cm) 45
Lengte (cm) 135
Diepte (cm) 44