• Beste service
  • De goedkoopste
  • Unieke producten
  • Top kwaliteit

Eetkamerstoel Vancouver

Meer afbeeldingen

Eetkamerstoel Vancouver
€ 60,99

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Maak kennis met eetkamerstoel Vancouver: deze betaalbare en trendy eetkamerstoel is niet alleen een ware eyecatcher, maar zit ook nog eens uiterst comfortabel. De industriële eetkamerstoel Vancouver heeft een zwart gepoedercoat metalen onderstel welke zorgt voor enorme stevigheid. De zitting van de Vancouver eetkamerstoel, in een gave bruine kleur, is van hoogwaardig PU leder.

Beschrijving

Details

De Eetkamerstoel Vancouver heeft een zitting van hoogwaardig PU kunstleder. Kunstleer heeft meerdere voordelen: het is een flexibele en duurzame stof en is tevens erg makkelijk schoon te maken. De kuipzitting heeft een bijzonder detail, namelijk de stiksels die in de vorm van een baseball lopen. 

Het onderstel is gemaakt van zwart, gepoedercoat metaal. Dit is vanuit zichzelf al een erg stevig materiaal, maar er kan door middel van het kruisvorm tussen de poten extra stevigheid gecreëerd worden. Dit is vrij eenvoudig te monteren. Tevens zitten er onder de poten kunststoffen vloerbeschermers. Voor tegels wordt er aangeraden om viltjes onder de doppen te bevestigen.

Eetkamerstoel Vancouver is vrij eenvoudig in elkaar te zetten, door middel van acht schroeven. Onder de zitting is het van belang dat er vier schroeven worden vastgedraaid. Tevens kan er voor, extra stevigheid, het kruis tussen de poten worden gemonteerd. Let op, hierbij is het van belang dat de schroeven eerst losjes erin worden gedraaid om te zorgen dat het kruis er tussen past en daarna stevig worden aangedraaid.

Heeft u vragen over het bestellen van dit product? Of zit uw gewenste afmeting er niet tussen?
Stuur dan een mailtje naar info@homefavourites.nl.

Extra informatie

Extra informatie

Kleur Bruin
Hoogte (cm) 86.5
Breedte (cm) 45
Diepte (cm) 51
Zithoogte (cm) 46
Zitdiepte (cm) 39,5
Zitbreedte (cm) 44,5
Bekleding PU kunstleder