• Beste service
  • De goedkoopste
  • Unieke producten
  • Top kwaliteit

Eetkamerstoel Ottawa

Meer afbeeldingen

Eetkamerstoel Ottawa
€ 89,99

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Maak kennis met eetkamerstoel Ottawa. Deze industriële en robuuste stoel heeft een stevig metalen frame. De zitting en de armleuningen van de Ottawa zijn bekleed met een grijs gekleurde stof. De dikke zitting en armleuning zorgen voor extra zitcomfort.

Beschrijving

Details

Voor het bekleden van de Eetkamerstoel Ottawa is er gebruik gemaakt van stof.  De zitting en de armleuningen zijn bekleed met het zelfde materiaal, dit zorgt voor een mooi geheel en zachte ondersteuning voor de armen. De horizontale stiksels in de zitting van de Eetkamerstoel Ottawa geven de stoel een bijzonder aangezicht. 

Het frame is aan elkaar gelast, om het stoere karakter van de bruut te behouden zijn de las naden niet weg geslepen. Het frame is zwart gepoedercoat wat een matte finish geeft, dit maakt de Eetkamerstoel Ottawa nog robuuster. De Eetkamerstoel Ottawa heeft kunststof vloerbeschermers, er wordt wel geadviseerd om viltjes onder de beschermers te bevestigen als de stoel gebruikt wordt op een tegelvloer. 

De stoel is gemakkelijk te assembleren, door middel van een viertal schroeven wordt de zitting aan het frame bevestigd. In totaal zou dit niet meer dan 6 minuten moeten kosten, hiervan zal de meeste tijd zitten in het verwijderen van de verpakkingsmaterialen. 

Heeft u vragen over het bestellen van dit product? Of zit uw gewenste afmeting er niet tussen?
Stuur dan een mailtje naar info@homefavourites.nl.

Extra informatie

Extra informatie

Kleur Grijs
Hoogte (cm) 83
Breedte (cm) 54
Diepte (cm) 60
Zithoogte (cm) 46
Zitdiepte (cm) 42
Zitbreedte (cm) 46
Armhoogte (cm) 65,5
Bekleding Stof
Frame materiaal Gelakt metaal