• Beste service
  • De goedkoopste
  • Unieke producten
  • Top kwaliteit

Barkruk Fontein

Meer afbeeldingen

Barkruk Fontein
€ 103,99

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

De stoere barkruk Fontein is een echte industriële toevoeging aan het interieur! Barkruk Fontein is een erg comfortabele kruk met zijn zachte zittingen en voetensteun.

Beschrijving

Details

De zitting bestaat uit PU kunstleder dat erg bekend staat om zijn makkelijke onderhoud. De zitting is erg duurzaam en makkelijk schoon te maken. Tevens heeft barkruk Fontein een erg zacht zitting voor extra comfort. De decoratieve stiknaden benadrukken het kunstleder en lopen erg mooi met de lijnen mee.

Het frame is gemaakt van zwart, gepoedercoat staal die een erg elegante uitstraling geeft. Op dit frame is tevens een voetensteun bevestigd voor extra comfort. De combinatie van het frame en de zitting zorgen voor een perfecte industriële uitstraling.

De barkruk is erg makkelijk in elkaar te zetten. Het product bestaat uit twee losse onderdelen, namelijk het frame en de zitting die middels vier schroeven aan elkaar bevestigd moeten worden. Dit zal zo'n vijf minuten in beslag nemen, waarvan het uitpakken van het product het meeste tijd in beslag zal nemen.

Heeft u vragen over het bestellen van dit product? Of zit uw gewenste afmeting er niet tussen?
Stuur dan een mailtje naar info@homefavourites.nl.

Extra informatie

Extra informatie

Kleur Bruin
Hoogte (cm) 105
Zithoogte (cm) 77
Zitdiepte (cm) 38
Zitbreedte (cm) 39