• Beste service
  • De goedkoopste
  • Unieke producten
  • Top kwaliteit

Barkruk Catiri

Meer afbeeldingen

Barkruk Catiri
€ 61,99

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

De moderne Barkruk Catiri is een erg comfortabele en handige barkruk! Deze barkruk is van alle gemakken voorzien, de kruk is namelijk in hoogte te verstellen, 360 graden draaibaar en heeft een voetensteun. Dit maakt de barkruk een ware toevoeging aan het interieur en te gebruiken in verschillende ruimtes!

Beschrijving

Details

De zitting van Barkruk Catiri heeft een herkenbare blokstructuur en heeft een dikke zitting die zorgt voor een fijn zitcomfort. De zitting is gemaakt van PU kunstleer en heeft vele voordelen. Het is namelijk een erg flexibele stof die ideaal is voor het gebruik van zittingen met stiknaden. Tevens is PU makkelijk schoon te maken.

Het frame van de barkruk bestaat in zijn geheel uit verchroomd staal. Ook is er een voetensteun aanwezig om extra zitcomfort aan de barkruk te geven. Onder de zitting is de handel bevestigd om de barkruk in hoogte te verstellen. De barkruk heeft een trompetvoet die eveneens van verchroomd staal is en zorgt voor extra stevigheid. 

Het monteren van de barkruk zal ongeveer vijf minuten duren, waaruit de tijd merendeels bestaat uit het uitpakken van de kruk. De kruk dient middels vier schroeven in elkaar gezet te worden. Verder zijn er een aantal onderdelen die op elkaar gezet moeten worden. Dit mag in de volgende volgorde:

1. Zet de gasveer op de trompetvoet

2. Schroef de bovenste buis met vier schroeven aan de zitting

3. Zet de bovenste buis inclusief zitting op de gasveer

Heeft u vragen over het bestellen van dit product? Of zit uw gewenste afmeting er niet tussen?
Stuur dan een mailtje naar info@homefavourites.nl.

Extra informatie

Extra informatie

Kleur Zwart
Hoogte (cm) 89cm tot 109cm
Zithoogte (cm) 61cm tot 81cm
Zitdiepte (cm) 38
Zitbreedte (cm) 44

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten